Offshore

Offshore

Manifolds A-frame & LARS

Engineering & levering van manifolds t.b.v. een A-frame en LARS

Lees meer

Motion compensated systeem valpijp

Engineering, levering en in bedrijf stellen van het hydraulisch systeem t.b.v. een motion compensated valpijp systeem voor een stenenstort-vaartuig

Lees meer

335kW offshore powerpack

Ontwerp en levering van een 335kW offshore powerpack t.b.v. een subsea trencher

Lees meer

Aandrijving en besturing subsea tool LARS

Engineering en levering van het hydraulisch systeem & besturing systeem t.b.v. een subsea tool Launch And Recovery System (LARS)

Lees meer

Offshore Pipe Handling Systemen

Engineering, levering, installatie & in bedrijf stellen van de complete hydraulische aandrijvingen t.b.v. 4 stuks nieuw ontwikkelde offshore pipe handling kranen.

Lees meer

Commissioning 4MW central powerpack

Voor het grootste heavy lift en pipelay vaartuig ter wereld hebben wij de commissioning van de centrale powerpack voor aandrijving van de pipelay equipment voorbereid en uitgevoerd.

Lees meer

Motion compensated gangway

Engineering, installatie en in bedrijf stellen van de de complete hydraulische aandrijving van de "L-Bow" motion compensated gangway.

Lees meer

Seafastening en upend frame

Engineering, levering en commissioning van hydraulische systemen t.b.v. de endstoppers van een seafastening frame + t.b.v. aandrijving van de lieren en borgpennen van een upend frame.

Lees meer

Besturing testframe motion compensated gangway

Engineering, levering, installatie en in bedrijf stellen van de hydraulische en elektronische (PLC) besturing van een testframe t.b.v. een motion compensated gangway.

Lees meer

Afsluiterbediening Ichthys project Australië

In opdracht van en in nauwe samenwerking met een fabrikant van afsluiter bedieningen ontwierpen en leverden wij een compleet systeem t.b.v. het openen en (nood-) sluiten van een afsluiter.

Lees meer

Advies & reparatie knuckle boom kraan

Wij kregen een verzoek advies uit te brengen inzake hydraulische problemen met een knuckle boom kraan op een zg. "Walk to Work" vessel. Door snel te schakelen en direct hands-on assistentie te verlenen konden wij bijdragen aan een snelle oplossing en zodoende de downtime van het schip minimaliseren.

Lees meer

Bediening afsluiter

Engineering, productie, aansluiten en in bedrijf stellen van een hand-hydraulische afsluiter bediening met onbekrachtigde emergency closing.

Lees meer

                                                                              


Specialist in maritieme sector

Bekend met de markt en in staat snel te schakelen.


Ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring in hydraulische aandrijvingen, besturingssystemen en projectmanagement


Turn-key probleemoplosser

3D engineering (o.a. manifolds, powerpacks) en nauwe samenwerking met bedrijven in diverse disciplines