Over ons

Over ons

DT Hydraulics BV is opgericht in 2014 en gevestigd in Moordrecht. Voorzien van een goed uitgeruste werkplaats, servicewagens en hydraulische testbank zijn wij in staat snel en vakkundig hydraulische aandrijving te realiseren of hydraulische problemen te lokaliseren en op te lossen.

Door een zeer goed toegeruste engineering (3D, schema's, manifolds) en een nauwe samenwerking met bedrijven in diverse disciplines (constructie, elektra, besturingen, piping) in combinatie met onze ervaring in het managen van projecten, zijn wij met ons compacte team in staat om ook complexe projecten snel en flexibel uit te voeren, zonder de beperkingen van een grote en logge organisatie.

Daarnaast hechten de klanten in de markten waarin wij actief zijn veel waarde aan het goed documenteren (schema's, materiaallijsten, manuals) van de geleverde systemen. Ook hieraan kunnen wij door onze investering in een optimaal uitgeruste engineering uitstekend voldoen.

Direct contact opnemen

Dik Terlouw, oprichter van DT Hydraulics

Sinds 1989 ben ik als zelfstandig ondernemer actief in het ontwerpen, leveren en repareren van hydraulische systemen voor uiteen lopende toepassingen, maar voornamelijk t.b.v. de scheepsbouw.

Vooral vanuit de wens met de techniek bezig te kunnen blijven en mijn blik hierin te verruimen heb ik in 2009 besloten mijn toenmalige bedrijf - inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 15 werknemers - te verkopen aan een groter bedrijf met soortgelijke activiteiten. Hier heb ik in de functie van projectmanager gedurende 3 jaar diverse complexe en internationale projecten uitgevoerd. Qua techniek nog altijd met veel plezier, echter kon ik niet wennen aan de organisatorische beperkingen van een groot bedrijf, wat uiteindelijk ten koste ging van mijn plezier in het uitvoeren van deze uitdagende projecten. Daarom heb ik mijn betrekking bij dit bedrijf opgezegd.

Na een periode van bezinning ben ik tot de conclusie gekomen dat ik nog niet uitgekeken ben op hydraulische systemen en projecten, en heb DT Hydraulics BV opgericht. Met 25 jaar kennis en ervaring, zonder de beperkingen van een grote organisatie, heb ik de ambitie met een professioneel, flexibel en klantgericht DT Hydraulics nog vele mooie projecten met plezier te kunnen uitvoeren!

Over ons

                                                                              


Specialist in maritieme sector

Bekend met de markt en in staat snel te schakelen.


Ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring in hydraulische aandrijvingen, besturingssystemen en projectmanagement


Turn-key probleemoplosser

3D engineering (o.a. manifolds, powerpacks) en nauwe samenwerking met bedrijven in diverse disciplines