Home

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Projecten

Doordat wij al geruime tijd in de hydrauliek markt actief zijn kunnen wij, ondanks de vrij recente start van onze onderneming, een compleet dienstenpakket aanbieden. Onze ervaring met grotere bedrijven is dat de omvang van het bedrijf vaak de efficiëntie, daadkracht en klantgerichtheid niet ten goede komt. Onze ambitie is dan ook met een compact, enthousiast team onze klanten alle diensten op het gebied van hydraulische aandrijvingen en besturingen te bieden, ook als het gaat om uitdagende projecten. Dit realiseren wij onder andere door:

  • 3D engineering van systemen en componenten
  • Het eveneens in 3D engineeren van hydraulische manifolds
  • Gebruik van software naar de laatste standaards, o.a. voor het maken van schema’s, technische documentatie, manuals, etc.
  • Een nauwe samenwerking met andere flexibele en klantgerichte bedrijven in diverse disciplines

Daarnaast registreren en controleren wij onze processen zoals planning, urenverantwoording en goederenstroom met volledig ingerichte ERP software, waardoor wij ook de grotere en complexe projecten uitstekend kunnen managen.

 

 

 

Filter op Marktsegment:

Projecten

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om wereldwijd storingen te lokaliseren en/of reparaties aan uw systemen uit te voeren. Uiteraard kunnen wij ook onderhoudswerkzaamheden, installatiewerkzaamheden en het in bedrijf stellen van systemen voor u verzorgen. Lokaal kunnen wij dit doen met onze goed uitgeruste servicewagens. Daarnaast hebben onze monteurs ruime ervaring met het werken in het buitenland.

 

Onze werkplaats is tevens uitgerust met een hydraulische testbank. Hiermee kunnen wij hydraulische componenten testen op druk en functionaliteit. Daarnaast worden hiermee ook onze manifolds voor levering functioneel getest en afgesteld.

 

 

 

 

                                                                              


Specialist in maritieme sector

Bekend met de markt en in staat snel te schakelen.


Ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring in hydraulische aandrijvingen, besturingssystemen en projectmanagement


Turn-key probleemoplosser

3D engineering (o.a. manifolds, powerpacks) en nauwe samenwerking met bedrijven in diverse disciplines